Ο Χρυσόστομος (Σούλλης) Ηλιάδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από πολύ νωρίς όντας μέλος της καλαθοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ από τα τμήματα υποδομών μέχρι και την ανδρική ομάδα.

Με το τέλος των στρατιωτικών του υποχρεώσεων μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές, όπου και αποφοίτησε το 2004, από το Α.Τ.Ε.Ι. με πτυχίο (Bsc) στην Διατροφή και Διαιτολογία. Ακολούθως, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως διατροφολόγος απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακό (MBA) από το Kingston University του Λονδίνου. Στην συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας δεύτερο μεταπτυχιακό στην Διατροφή του Ανθρώπου με ειδικότητα στην Κλινική Διατροφή MSc (ΜedSci) από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης στη Σκωτία. Είναι επίσης κάτοχος πιστοποιητικού Αθλητικής Διατροφής.

Με την επιστροφή του στην Κύπρο το 2007, εργάζεται ως ιδιώτης διατροφολόγος και λέκτορας σε ιδιωτικό κολλέγιο. Την περίοδο 2012-18 διετέλεσε διατροφολόγος όλων των τμημάτων ντου Σωματείου ΑΠΟΕΛ ως διατροφολόγος, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα είναι ο διατροφολόγος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα ο Χρυσόστομος Ηλιάδης είναι αρχηγός και εκ των ιδρυτών του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ που δημιουργήθηκε το 2014. Ερασιτέχνης δρομέας και ίδιος έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο με αποκορύφωμά την επίδοση του στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης το 2018, όπου έσπασε το φράγμα των τριών ωρών.

Χρυσόστομος Ηλιάδης

Κλινικός Διατροφολόγος – Διαιτολόγος

BSc, MSc (Med Sci), MBA

Λεωφόρος Ακροπόλεως, 08

Δεύτερος όροφος, 202,

2006, Λευκωσία

Τηλ: 22262288, 96700100

Fax 22262288