Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την πρωτοποριακή εφαρμογή χορήγησης εξατομικευμένων προπονητικών προγραμμάτων ANASA.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε μετά από προεργασία δύο ετών, από διδάκτορες ακαδημαϊκούς Φυσικής Αγωγής και πρώην πρωταθλητές στίβου. Πρωτεργάτης ο αθλητής – προπονητής – συνεργάτης του τμήματος, από την πρώτη μέρα δημιουργίας του, Δρ. Λεωνίδας Ιωάννου σε συνεργασία με τον υποψήφιο διδάκτορα εργοφυσιολογίας και παλιό πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Μάντζιο.

Στην πρωτοποριακή εφαρμογή το προπονητικό πλάνο γίνεται πιο εύκολα και οι προπονήσεις είναι πιο εξατομικευμένες. Βάζοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, (ανθρωπομετρικούς παράγοντες, χρόνους, στόχους κτλ) έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε εβδομαδιαία προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ικανότητες σας και τους στόχους που έχετε θέσει.

Τα μέλη του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ, πέραν της δυνατότητας να λαμβάνουν ποιοτική προπόνηση προσαρμοσμένη σε αυτούς, έχουν την ευκαιρία απολαύσουν τα εργαλεία της εφαρμογής για 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ.

Το ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί το ANASA για τη συνεργασία.