Με ιδιαίτερα χαρά καλωσορίζουμε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» στη δρομική οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Το νερό «Αγρός» θα ξεδιψάει τους γαλαζοκίτρινους δρομείς για το 2024, ως επίσημος χορηγός του Τμήματος Δρομέων του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Από το 1998 τo Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή του ομώνυμου χωριού και διανέμεται στην κυπριακή αγορά από την PPD Global. Στη μακροχρόνια πορεία του έχει διατηρήσει επάξια μια ψηλή θέση στις προτιμήσεις και την εμπιστοσύνη του κυπριακού καταναλωτικού κοινού, ενώ αναγνωρίζεται ως ένα premium, μοντέρνο προϊόν, κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» έχει εξασφαλίσει διεθνείς πιστοποιήσεις σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων το 1999 και 2002 αντίστοιχα. Επιπρόσθετα αναδεικνύεται ως το πρώτο εμφιαλωμένο νερό στην Κύπρο που κερδίζει το πολύ απαιτητικό πρότυπο FSSC22000, επισφραγίζοντας τη συνεχή προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και σε θέματα ασφάλειας τροφίμων. 

Έχοντας ως φιλοσοφία τη συνεχή εξέλιξη, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» επαναλανσάρεται τo 2020, κατά τους πρώτους μήνες της πανδημίας, με νέα εμφάνιση και τοποθέτηση, ως το μόνο Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε υψόμετρο 1235 μέτρων. Ξεκινώντας τη διαδρομή του από τα 1235 μέτρα και το ομώνυμο χωριό, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» συνεχίζει να γράφει μια σπουδαία ιστορία γεμάτη παράδοση, προσήλωση στις αξίες και τις αρχές του τόπου μας, με στόχο την παροχή κορυφαίας ποιότητας Φυσικού Μεταλλικού Νερού.     

Μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» συνεχίζει να ξεχωρίζει σε διεθνείς και τοπικούς διαγωνισμούς και να λαμβάνει σημαντικά βραβεία που επιβεβαιώνουν την πιστή προσήλωση στην υψηλή ποιότητα, με πιο πρόσφατο το κορυφαίο βραβείο ‘GRAND GOLD QUALITY’, από το International Quality Institut, Monde Selection. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την άριστη ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Αγρός».

Περισσότερα στη ιστοσελίδα: Agros Natural Mineral Water (agroswater.com)