Την κορυφή του Ολύμπου κατέκτησε ο αρχηγός του Τμήματος Ποδηλασίας Κωνσταντίνος Αντωνίου που αγωνίστηκε στον αγώνα τριάθλου Olympus Man, το περασμένο Σάββατο 31Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Αντωνίου κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 30-44, ενώ αξιοσημείωτη  είναι η 4η θέση overall και η πρώτη θέση από τους Κυπρίους αθλητές, αφού οι τρεις πρώτοι αθλητές ήταν από την Αγγλία. 

Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης ο Ρίκκος Φλωρεντιάδης, ο Φέδωνας Μιχαήλ και ο ποδηλάτης του ΑΠΟΕΛ  Sergey Elissey που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία 44+.

Το Olympus Man θεωρείται ο δυσκολότερες αγώνας τριάθλου στο νησί, στον οποίο οι αθλητές καλούνται να κολυμπήσουν στην Πάφο, στη συνέχεια να μεταβούν από την Πάφο στην κορυφή του Τροόδους ποδηλατώντας και στο τέλος να τρέξουν 21 χιλιόμετρα στο μαγευτικό Τρόοδος. Ο αγώνας είναι πολύ απαιτητικός και ακόμη και μόνο να καταφέρεις να τερματίσεις θεωρείται επιτυχία.

Η τριαθλητική ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι νεοσύστατο μέλος του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ τον τελευταίο χρόνο και σε αυτήν επενδύουμε αρκετά. Ευχαριστούμε τις εταιρείες AWOL, Winmasters, ACS Courier και CCHQ για την υποστήριξή τους.