Ημερολόγιο Αγώνων

Ο προγραμματισμός του αγωνιστικού μας πλάνου είναι σημαντικός, καθώς σε αυτό θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τόσο τις περιόδους προετοιμασίας, όσο και αυτές της αποκατάστασης. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους δρομικούς αγώνες της Κύπρου, αλλά και σημαντικούς του εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2023.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

10 χρόνια ΑΠΟΕΛ Δρομείς – Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος

June 7, 2023 @ 7:00 pm - 10:00 pm

More Info

Η πρώτη Τετάρτη του Ιούνη, έχει αφιερωθεί ως η “Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος”. Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ, όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, γιορτάζει τη μέρα με ομαδικό τρέξιμο στη Λευκωσία, παρουσία ολόκληρου του δρομικού κινήματος της χώρας.
Φέτος, έχουμε ένα ακόμα λόγο για να γιορτάζουμε! Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ γιορτάζει δεκά χρόνια ζωής και υπόσχεται να δώσει ρυθμό σε ολόκληρη τη Λευκωσία, το σπίτι του ΑΠΟΕΛ.
Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη, 7 Ιουνίου η ώρα 19:00 το απόγευμα στο Ανώτατο Δικαστήριο Λευκωσίας, και διανύοντας σε χαλαρό ρυθμό τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων στην εντός των Τοιχών Λευκωσία, γνωρίζουμε την παλιά πόλη, προτού τερματίσουμε στην Πλατεία Ελευθερίας.
Σε ένα γαλαζοκίτρινο δρομικό πάρτι που δεν ξαναέγινε ποτέ, γιορτάζουμε στην Πλατεία της Πρωτεύουσας τα δέκα χρόνια Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ, και την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος.
#10Apoelrunners #minstamatasoutelepto

Details

Date:
June 7, 2023
Time:
7:00 pm - 10:00 pm