Ο ΑΠΟΕΛ πιστός στο ραντεβού του για ακόμη μια χρονιά, τίμησε την Τρίτη, 20 Ιουλίου, όλους όσους θυσιάστηκαν, υπέρ βωμών και εστιών το μαύρο καλοκαίρι του 1974.

Τρέχοντας ενάντια στη λήθη των καιρών, αθλητές όλων των τμημάτων του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, αλλά και φίλοι, που ξεπερνούσαν τους 80, μεταλαμπάδευσαν το μήνυμα του «Δεν Ξεχνώ», στους δρόμους της ημικατεχόμενης Λευκωσίας, με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουν στους δύσκολους καιρούς, να διαφυλάσσουν την ιστορική ταυτότητα του λαού μας, μέχρι την τελική δικαίωση της πατρίδας μας.

Η καθιερωμένη πορεία «47 χρονιά εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεχνά», που διοργανώνει το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ, κάθε 20 Ιουλίου, είχε ως αφετηρία το οίκημα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και τερματισμό τον ιερό χώρο του Τύμβου, απόσταση 7.5 χιλ. Με την λήξη της πορείας έγινε κατάθεση στεφάνων από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και των Τμημάτων του και εψάλη ο εθνικός.

Ο ΑΠΟΕΛ πιστός στα όσα πρεσβεύει θα συνεχίσει να είναι λαμπαδηδρόμος του «δεν ξεχνώ» μέχρι την τελική δικαίωση της Πατρίδας μας.