Με αποκορύφωμα την 5η θέση του Νικόλα Φράγκου στα 3.000 μ. του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά, ολοκληρώθηκε εντυπωσιακά η παρουσία του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου, σε Κύπρο και εξωτερικό. 

Ο χρόνος 08:27.66 στα 3.000μ. χάρισε  στον Κύπριο πρωταθλητή μας την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, προσθέτοντας μία ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, μετά το 3.56 στα 1.500μ. που πέτυχε σε ημερίδα στο ίδιο γήπεδο μία εβδομάδα προηγουμένως. 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η Φανή Μυτηλινού  συμμετείχε στον υπερμαραθώνιο Σαρωνικό Δρόμο 61Κm, καταλαμβάνοντας  την 5η θέση στις γυναίκες, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του Τμήματός μας στον αγώνα “Mitetsero Mine Run”, με περισσότερους από 30 αθλητές μας να έχουν συμμετοχή σε όλες τις αποστάσεις με την Ελίνα Σοφοκλέους να ξεχωρίζει, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στα 21 χιλ. 

Παρουσία είχαμε όμως και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Στροβόλου την Κυριακή το πρωί.