Η αγάπη μας για τον ΑΠΟΕΛ και το τρέξιμο ήταν η τέλεια μαγιά για την δημιουργία του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Και όταν υπάρχουν στέρεα θεμέλια δεν υπάρχει κανένα ταβάνι να σε περιορίζει. Έτσι και οι φιλοδοξίες μας, αν και συγκρατημένες στην αρχή δεν άργησαν να μεγαλώσουν και να παρασύρουν στο διάβα τους τα όποια εμπόδια παρουσιάστηκαν.

Στόχος μας ήταν πάντοτε να καλλιεργούμε τον αθλητισμό μέσω του τρεξίματος. Να ανοίγουμε την πόρτα μας σε οποιοδήποτε αθλητή, να κάνουμε μέλη της οικογένειας μας, τους γρήγορους αλλά και τους αργούς, τους σκυλοπυρινηκούς αλλά και τους αρχάριους. Τι καταφέραμε; Να έχουμε αθλητές που με τις επιδόσεις τους μας κάνουν περήφανους σε Κύπρο και εξωτερικό, να έχουμε αθλητές δημιουργήματα μας, που ξεκίνησαν διστακτικά το τρέξιμο και κατάφεραν να ξεπερνούν κάθε μέρα τον εαυτό τους.

Ο πήχης όμως ψήλωσε εδώ και καιρό γιατί το επιβάλει το σωματείο που αντιπροσωπεύουμε. Επενδύουμε κόπο για να παίρνουμε αξία και να την επιστρέφουμε στους αθλητές μας. Αν και λειτουργούμε σε εντελώς ερασιτεχνική βάση μπορούμε να υπερηφανευόμαστε πως δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα από μια ομάδα που πλαισιώνεται από επαγγελματίες.  

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης μας σε όλα τα επίπεδα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το διαδικτυακό μας σπίτι, ένα όνειρο που τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζε αρκετά μακρινό. Η ιστοσελίδα www.apoelrunners.com ήρθε για να ηγηθεί τον υπόλοιπων καναλιών επικοινωνίας που έχουμε στην φαρέτρα μας, του Facebook, του Instagram και πρόσφατα του YouTube, με στόχο να βελτιώσει ποσοτικά και ποιοτικά την επικοινωνία του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ με το κοινό.

Το σπίτι μας σχεδιάστηκε ώστε να εξυπηρετεί στο έπακρο τις ανάγκες των μελών μας. Η στήλη “είσοδος μελών” είναι το πεδίο στο οποίο τα εγγεγραμμένα μέλη του τμήματος μας θα έχουν άμεση πρόσβαση στα ωφελήματα που εξασφάλισε για εμάς η εφορεία μάρκετιγκ του τμήματος, όπως επίσης και τα προπονητικά προγράμματα που σχεδίασε ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Ιωάννου. 

Ένα ζεστό σπίτι όμως είναι φιλόξενο και για τους επισκέπτες του και σε αυτό το πλαίσιο το www.apoelrunners.com έχει όλα εκείνα τα εργαλεία αλλά και το περιεχόμενο που θα το κάνει ελκυστικό τόσο στο φίλαθλό κοινό του ΑΠΟΕΛ αλλά και στο ευρύτερο δρομικό κίνημα. Ειδήσεις και συνεντεύξεις για την δραστηριότητα του τμήματος, σημαντικά νέα της δρομικής κοινότητας, άρθρα από καταρτισμένους επαγγελματίες, πολυμέσα αλλά και ημερολόγιο τοπικών και διεθνών αγώνων θα συνθέτουν το τέλειο πακέττο για τους επισκέπτες μας. 

Ευχόμαστε η πλοήγηση σας στον ιστό μας να είναι τόσο ευχάριστη όσο ο καλύτερος δρομικός αγώνας.