Ημερολόγιο Αγώνων

Ο προγραμματισμός του αγωνιστικού μας πλάνου είναι σημαντικός, καθώς σε αυτό θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τόσο τις περιόδους προετοιμασίας, όσο και αυτές της αποκατάστασης. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους δρομικούς αγώνες της Κύπρου, αλλά και σημαντικούς του εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2023.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SANTA RUN 2022

December 26, 2022 @ 7:00 am - 1:00 pm

December 26 @ 7:00 AM

More Info and Registration

SANTA RUN 8th Edition
26η Δεκεμβρίου 2022 – Ημέρα Γιορτής – Ημέρα προσφοράς και αγάπης
Την Δευτέρα 26η Δεκεμβρίου 2022 ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός RuNicosia, σε συνεργασία με τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. τους Roadrunners και με την στήριξη του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας, Elysee, Infocredit Group, NetInfo, Cleopatra Hotel, Minerva Insurance και μουσική από τους Tanglatino, του διοργανώνει χριστουγεννιάτικη δρομική εξόρμηση στους δρόμους της πόλης.
Ξεκινώντας από διάφορα σημεία της πόλης μας με ενδιάμεσο σταθμό το Μακάριο Νοσοκομείο, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες τραγουδάμε τα κάλαντα και δίνουμε χαρά στα παιδία που παλεύουν με τον καρκίνο. Ο στόχος είναι η οικονομική βοήθεια του “Ιδρύματος Ελπίδα” το οποίο στηρίζει το “κάθε παιδί να βγει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέψουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί”.
Με μόνο €10 (δέκα ευρώ) δηλώνετε συμμετοχή στο αγώνα, επιλέγετε σημείο εκκίνησης περπατάτε ή τρέχετε για τα παιδιά με καρκίνο. Για όσους επιθυμούν μπορούν να κάνουν τις δικές τους ατομικές/εταιρικές εισφορές χωρίς φυσική παρουσία στην εκδήλωση, απευθείας στο Ίδρυμα Ελπίδα.
Εγγραφές
Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα www.santarun.com.cy μέχρι την 24η Δεκεμβρίου.
ΌΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ

Σημεία Εκκίνησης και Διαδρομές
Οι δρομείς, των οποίων θα ηγούνται έμπειροι δρομείς, θα κινηθούν σε ομάδες σε δημόσιους δρόμους – πάνω στα πεζοδρόμια – και ακολουθώντας τους κανόνες τροχαίας κυκλοφορίας. Οι εκκινήσεις θα γίνουν από τα πιο κάτω σημεία:
• Ξενοδοχείο Cleopatra 09:30
• Σωματείο Α.Π.Ο.Ε.Λ. 09:15
• Δημαρχείο Στροβόλου 09:30
• Elysee (Βιομηχανική Περιοχή Εργατών 07:οο
• Νέα Γραφεία Elysee (παρά τα φώτα Ορφανίδη) 09:15
• Δημαρχείο Έγκωμης, 09:00
Πορεία δρομέων και προορισμοί
1. Ενδιάμεσος Προορισμός – Μακάριο Νοσοκομείο 10:00 π.μ.
Όλες οι διαδρομές συγκλίνουν στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στις 10:00 για να τραγουδήσουν με τους Tanglatino τα κάλαντα
2. Τερματισμός των δρομέων
Οι δρομείς με το πέρας της μικρής εκδήλωσης στο Μακάριο Νοσοκομείο θα κινηθούν όλοι μαζί στο σημείο τερματισμού της εκδήλωσης, στο τέλος της οδού Λήδρας παρά το εστιατόριο Καθ’ Οδόν όπου θα τους προσφερθεί ζεστή σούπα και ποτά
Την εκδήλωση διοργανώνει και συντονίζει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία RuNicosia και στηρίζουν ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, INFOCREDIT GROUP, NETINFO, TANGLATINO, MINERVA NICOSIA MARATHON, CLEOPATRA HOTEL ΚΑΙ MINERVA INSURANCE.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για συμμετοχή και εισφορές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.santarun.com.cy ή στο τηλέφωνο στο 99669922
Λίγα Λόγια για το ίδρυμα Ελπίδα
Το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, ιδρύθηκε το 1990 από γιατρούς, επιστήμονες, νοσηλευτές, ψυχολόγους και μερικούς γονείς στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία, λίγο μετά από την έναρξη της δημιουργίας της Παιδογκολογικής και Παιδοαιματολογικής Κλινικής. Ο στόχος του είναι στο σύντομο μέλλον το κάθε παιδί να βγαίνει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέπουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί. “Έχουμε κερδίσει μάχες, αλλά υπάρχει ακόμη μεγάλο έργο, που μας περιμένει”

Details

Date:
December 26, 2022
Time:
7:00 am - 1:00 pm