Ημερολόγιο Αγώνων

Ο προγραμματισμός του αγωνιστικού μας πλάνου είναι σημαντικός, καθώς σε αυτό θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τόσο τις περιόδους προετοιμασίας, όσο και αυτές της αποκατάστασης. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους δρομικούς αγώνες της Κύπρου, αλλά και σημαντικούς του εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2023.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Palechori Challenge

December 18, 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

More info and registrations

  • 20km – 1275m Elevation – Start time: 08:30
  • 7km – 400+ – Start time: 09:00
  • Kids – Start time: 10:30

Το κοινοτικό συμβούλιο Παλαιχωρίου Μόρφου μαζί με τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας και μια μικρή ομάδα εθελοντών διοργανώνουν στις 18 Δεκεμβρίου ένα καθαρόαιμο αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Compressport Palechori Challenge. ΟΛΑ τα έσοδα από τις εγγραφές θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο αγώνας ανήκει στη σειρά XM Charity Trail Series , μια σειρά από τρεις καινούριους φιλανθρωπικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος, που γίνετε για πρώτη φορά στο νησί.

Δύο διαφορετικοί αγώνες ορεινού τρεξίματος θα διεξαχθούν στις 18 Δεκεμβρίου, ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος 7χλμ για τολμηρούς δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο βουνό, και ένας αγώνας 20χλμ για έμπειρους και παθιασμένους δρομείς ορεινού τρεξίματος. Και οι δύο αγώνες έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας και δεν συνιστώνται για αρχάριους δρομείς.

Ο αγώνας διεξάγετε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, Αγωνιστικής Αναρρίχισης, και Προσανατολισμού και η διαδρομή των 20χλμ είναι εγκεκριμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Skyrunning ISF.

Για λόγους καλύτερης και ασφαλέστερης διοργάνωσης η συμμετοχή θα περιοριστεί στους 100 δρομείς στον αγώνα των 20χλμ και στους 150 δρομείς στον αγώνα των 7χλμ. Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν μόνο άτομα άνω το 18 χρονών χωρίς εξαιρέσεις. Εγγραφές για τους δύο αγώνες μπορούν να γίνουν μόνο διαδικτυακά. Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί παιδικός αγώνας διασκέδασης 500μ για παιδάκια 6-12 χρόνων και οι εγγραφές θα γίνονται επιτόπου.

Details

Date:
December 18, 2022
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Website:
http://www.trailseries.eu