Ημερολόγιο Αγώνων

Ο προγραμματισμός του αγωνιστικού μας πλάνου είναι σημαντικός, καθώς σε αυτό θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τόσο τις περιόδους προετοιμασίας, όσο και αυτές της αποκατάστασης. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους δρομικούς αγώνες της Κύπρου, αλλά και σημαντικούς του εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2023.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Latsia Running Festival

April 23, 2023 @ 8:00 am - 11:30 pm

More Info and Registrations

Ο Δήμος Λατσιών και ο οργανισμός Running In Cyprus ενώνουν δυνάμεις και ανακοινώνουν τη διοργάνωση του «LATSIA RUNNING FESTIVAL»!

Το «LATSIA RUNNING FESTIVAL» είναι αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 23 Απριλίου 2023.
Ο αγώνας περιλαμβάνει αποστάσεις 10 και 5 χιλιομέτρων, όπως επίσης και παιδικό αγώνα. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο Δημαρχείο Λατσιών.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν στις κύριες Λεωφόρους του Δήμου και στον τερματισμό θα επιβραβευθούν με αναμνηστικά μετάλλια. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης και τεχνική φανέλα, ειδική για τρέξιμο. Επιπλέον, στο χώρο θα υπάρχουν νερά, ηλεκτρολύτες και φρούτα.
Για τους πιο ανταγωνιστικούς, θα υπάρχουν έπαθλα για τους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας (σε άντρες και γυναίκες – και στους 2 αγώνες). Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημαρχείου Λατσιών.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Αυτή η άρτια οργανωμένη εκδήλωση στοχεύει στη μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών, οικογενειών και παιδιών, οι οποίοι θα περάσουν μια όμορφη και διασκεδαστική ημέρα, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθούν ως εισφορά στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Details

Date:
April 23, 2023
Time:
8:00 am - 11:30 pm