Ημερολόγιο Αγώνων

Ο προγραμματισμός του αγωνιστικού μας πλάνου είναι σημαντικός, καθώς σε αυτό θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τόσο τις περιόδους προετοιμασίας, όσο και αυτές της αποκατάστασης. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους δρομικούς αγώνες της Κύπρου, αλλά και σημαντικούς του εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2023.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kakopetria Winter Run

January 29, 2023 @ 8:30 am - 5:00 pm

More Info and Registrations

15km & 7.7km
1km Kids Race
Ο αγώνας ως επί το πλείστο γίνεται μέσα σε παρθένο δασικό τοπίο. Η διαδρομή ξεκινά μέσα από το μονοπάτι δίπλα από τον ποταμό Καρκώτη και μέσα από ένα παρθένο δασικό τοπίο διασχίζει την όμορφη κοιλάδα του ποταμού και περνά κοντά στις εγκαταστάσεις του κλειστού ορυχείου χρωμίου και από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου της Στέγης (12ος αιώνας), που διαθέτει εξαιρετικές τοιχογραφίες και περιλαμβάνεται στον κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
The race mostly takes place in pristine forest scenery. The route starts through the path next to the Karkotis River and through a pristine forest landscape crosses the beautiful river valley and passes near the closed chrome mine and the church of Agios Nikolaos of Stegis (12th century), which has excellent frescoes and is included in the UNESCO World Heritage List.

Details

Date:
January 29, 2023
Time:
8:30 am - 5:00 pm