Ημερολόγιο Αγώνων

Ο προγραμματισμός του αγωνιστικού μας πλάνου είναι σημαντικός, καθώς σε αυτό θα μπορούμε να προσαρμόσουμε τόσο τις περιόδους προετοιμασίας, όσο και αυτές της αποκατάστασης. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους δρομικούς αγώνες της Κύπρου, αλλά και σημαντικούς του εξωτερικού για το ημερολογιακό έτος 2023.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Alpha Mega Run as One

October 23, 2022 @ 7:30 am - 1:00 pm

Info & Registrations here 

ΠΛΗΦΟΡΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των διαδρομών του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE θα γίνουν στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη. H βασική διαδρομή είναι μήκους 10,49χλμ και θα επαναληφθεί δύο φορές από τους δρομείς του Ημιμαραθωνίου (21,098χλμ).

Έπαθλα και δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών του Ημιμαραθωνίου και Ατομικού Δρόμου 10χλμ και 5χλμ, ενώ θα βραβευτούν και οι τρεις πρώτες εταιρείες του Εταιρικού Δρόμου 5χλμ.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται ως ακολούθως:

– Ημιμαραθώνιος: €12

– Ατομικός Δρόμος 10χλμ & 5χλμ: €12

– Εταιρικός Δρόμος 5χλμ: €200 / εταιρεία (μέχρι 20 άτομα*)

* Για συμμετοχές πέραν των 20 ατόμων, το κόστος ανά επιπλέον άτομο ανέρχεται στα €5.

Όλοι οι συμμετέχοντες 12 χρόνων και άνω, λαμβάνουν δωρεάν με την εγγραφή τους: μια συλλεκτική φανέλα του αγώνα (με εξαίρεση τον Εταιρικό Δρόμο), προσωπικό αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο και chip χρονομέτρησης (με εξαίρεση τον Δρόμο 1χλμ).

Παιδιά συμμετέχουν δωρεάν.

Τα παιδιά μεταξύ 4-12 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τη μέρα του αγώνα (απαραίτητη προσέλευση μία ώρα πριν από την εκκίνηση). Τα παιδιά θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής, καθώς και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις. Τα παιδιά 4 – 8 ετών θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνοδεύονται από τον γονιό ή τον κηδεμόνα τους.
Οι συμμετοχές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.runasone.eu και στα κέντρα εξυπηρέτησης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε όλη την Κύπρο. Για όσες συμμετοχές υποβληθούν ηλεκτρονικά, η παραλαβή του υλικού μπορεί να γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS Courier.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ «ΑΛΦΑΜΕΓΑ Fun Park»

Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δραστηριότητες με μουσική και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το μεσημέρι, με τον τερματισμό όλων των αγώνων. Η είσοδος στο Fun Park είναι δωρεάν για όλους!

Τους μικρούς μας φίλους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες όπως τοίχος αναρρίχησης, face painting, διατροφικά εργαστήρια καθώς και ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό πάρκο.

Παρουσιαστές του φετινού RUN AS ONE θα είναι η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο κωμικός και παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης.

Την εκδήλωση θα μεταδώσει ζωντανά ο ραδιοφωνικός σταθμός MIX FM και γνωστοί μουσικοί παραγωγοί και DJs θα παίζουν αγαπημένες μουσικές!

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

7:30 π.μ. | Εκκίνηση Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Διαδρομή: ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Συμβολή Λεωφόρων Γρίβα Διγενή & 28ης Οκτωβρίου,

Συμβολή Λεωφόρων Γρίβα Διγενή & Προδρόμου, Συμβολή Λεωφόρων Γρίβα Διγενή & Αγίου Προκοπίου, Συμβολή της Αρχαγγέλου Μιχαήλ με τη Λευκοθέου, Συμβολή της Αγίου Προκοπίου με τη Γρίβα Διγενή, ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

11:00 π.μ. | Εκκίνηση Ατομικού Δρόμου 5χλμ & Εταιρικού Δρόμου 5χλμ

Διαδρομή: ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Συμβολή Λεωφόρων Γρίβα Διγενή & 28ης Οκτωβρίου, Φώτα Τροχαίας Μετοχίου Κύκκου, ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

11:45 π.μ. | Εκκίνηση Δρόμου 1χλμ

Διαδρομή: ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Φώτα Τροχαίας Hilton Park, ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

Μεγάλοι Χορηγοί

Primetel – Deloitte

Χορηγός Κids Fun Run Χαραλαμπίδης Κρίστης

 Χορηγός Εκτυπώσεων Landas Colour

Χορηγοί

…….

Περισσότερες πληροφορίες στο www.runasone.eu ή τηλεφωνικώς στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου τρέχουμε για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας!

Details

Date:
October 23, 2022
Time:
7:30 am - 1:00 pm