Οι νέες συνεργασίες του ANASA run με κορυφαίες εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού και υλισμικού για αθλητές μεγάλων αποστάσεων, έφεραν την εφαρμογή ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της, για παροχή εξειδικευμένης και εξατομικευμένης προπόνησης για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέχουμε με ANASA

Σήμερα, η εφαρμογή που αποτελεί συνεργάτη του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ, παρέχει 75 διαφορετικά στατιστικά που σχετίζονται με την υγεία, τη φυσιολογία και την απόδοση του αθλητή/αθλούμενου. Μετά από κάθε προπόνηση ο αθλητής έχει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές τις οποίες μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο προπονητής λαμβάνει αυτά τα στοιχεία προκειμένου να προσαρμόσει το προπονητικό πλάνο των επόμενων ημερών.

Η καινούργια έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσω App Store & Play Store!

Η εφαρμογή ANASA

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε μετά από προεργασία δύο ετών, από διδάκτορες ακαδημαϊκούς Φυσικής Αγωγής και πρώην πρωταθλητές στίβου. Πρωτεργάτης ο αθλητής – προπονητής – συνεργάτης του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ από την πρώτη μέρα δημιουργίας του, Δρ. Λεωνίδας Ιωάννου, σε συνεργασία με τον υποψήφιο διδάκτορα εργοφυσιολογίας και παλιό πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Μάντζιο. 

Στην πρωτοποριακή εφαρμογή το προπονητικό πλάνο γίνεται πιο εύκολα και οι προπονήσεις είναι πιο εξατομικευμένες. Ο αθλητή/αθλούμενος βάζοντας τα προσωπικά του στοιχεία, (ανθρωπομετρικούς παράγοντες, χρόνους, στόχους κτλ) έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει εβδομαδιαία προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ικανότητες και τους στόχους που έχει θέσει.