Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ και η ICE Power Cyprus θα συνεχίσουν να τρέχουν μαζί σ’ ολόκληρη τη γη μέχρι το 2025. Μία σημαντική εξέλιξη για το δρομικό ΑΠΟΕΛ, που ανανεώνει το διαχρονικό  Μέγα Χορηγό του, από το 2019, για ακόμη τρία χρόνια.  

Η στρατηγικής σημασίας συμφωνία, με την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της κρυοθεραπείας αφορά τόσο οικονομική, όσο και τεχνικό-υλική υποστήριξη. 

Ο αρχηγός του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ, Χρυσόστομος Ηλιάδης, τονίζει την ικανοποίησή του για τη νέα συμφωνία με την ICE Power Cyprus: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τα επόμενα τρία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να τρέχει σε δρόμους και βουνά, σε Κύπρο και εξωτερικό, με ένα πιστό του συνεργάτη, την ICE Power. Μία συνεργασία που αφήνει έντονα το αποτύπωμά της στο Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ και στους αθλητές του που σήμερα ξεπερνούν τα 300 μέλη».

Η ICE Power Cyprus είναι παγκόσμιος ηγέτης προϊόντων κρυοθεραπείας. Ξεκίνησε από τη Φινλανδία και τα προϊόντά της διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, ανακουφίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους. Ναυαρχίδα της εταιρείας και μεγάλο όπλο εναντίον του πόνου και της φλεγμονής είναι το Ice Power Cold Gel. Ένα προϊόν με επιστημονικά αποδεδειγμένη επίδραση, που παρέχει κρυοθεραπεία μακράς διαρκείας, μειώνει το πρήξιμο και επιταχύνει την αποκατάσταση των τραυματισμών.  Την ίδια στιγμή, λόγω των φυσικών συστατικών του, το Ice Power Cold Gel είναι μια ασφαλής επιλογή, ακόμη και για παιδιά και εγκύους! Η οικογένεια της Ice Power συμπληρώνεται με αρκετά ακόμη προηγμένα προϊόντα κρυοθεραπείας!

Τα προϊόντα Ice Power, εισάγονται στην Κύπρο από το 2005, από την Marathon Trading, εισαγωγέα και διανομέα ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων από το 1960, καθώς και σταθερός υποστηρικτής αθλητικών δραστηριοτήτων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό.

Μαζί, τρέχουμε σ’ ολόκληρη τη γη!