Ως ο κορυφαίος οργανισμός στο δρομικό κίνημα της χώρας συνεχίσαμε και φέτος να διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του τρεξίματος, τόσο με την ενίσχυση του λαϊκού αθλητισμού, εντάσσοντας σε αυτό νέα μέλη, όσο και με τις καινοτόμες τομές, που εφαρμόζουμε στην πολυεπίπεδη δραστηριότητά μας, και αφήνουν έντονο αποτύπωμα στην κοινωνία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάλε φανέλα! Κάνε το παιδικό σου όνειρο πραγματικότητα

Την ίδια στιγμή, στο Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ, με εφόδια την ιστορία και τα ιδανικά του Σωματείου που εκπροσωπούμε, αντλούμε δύναμη και έμπνευση, με διαχρονικό στόχο να ταξιδεύουμε τις ιδέες του ΑΠΟΕΛισμού και κατ΄ επέκταση του Ελληνισμού σε κάθε άκρη της γης. 

Στο πλαίσιο αυτό, εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να προσελκύουμε συνεχώς νέα μέλη στην κοινότητα μας. Στο Τμήμα Δρομέων, κάνουμε το παιδικό όνειρο του ΑΠΟΕΛίστα πραγματικότητα. Με τη γαλαζοκίτρινη στολή, την ασπίδα στην καρδιά, την Ελληνική σημαία και το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, δίνουμε την ευκαιρία σε κάθε οπαδό να γίνει πραγματικός αθλητής της ομάδας που αγαπά. Από το πέταλο, και τα τσιμέντα να ταξιδεύσει μαζί μας  σε ολόκληρη τη γη, κρατώντας τα λάβαρα του Ελληνισμού και του ΑΠΟΕΛισμού ψηλά, ως αθλητής της μεγαλύτερης ιδέας και του ενδοξότερου σωματείο της Κύπρου.

Αξία, να είσαι αθλητής του ΑΠΟΕΛ

Στο Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ προσπαθούμε όμως, να επιστρέφουμε πάντα αξία στους αθλητές μας. 

  • Με τη βοήθεια των χορηγών και των υποστηρικτών μας, προσφέραμε και φέτος σε όλα τα μέλη μας το διαχρονικό  πακέτο, με πολύτιμα δώρα για κάθε δρομέα 
  • Παραχωρήσαμε εκεί που μπορούσαμε δωρεάν εξοπλισμό στα μέλη μας, όπως αθλητική φόρμα και φανέλα 
  • Ενισχύσαμε τα εκπτωτικά οφέλη που προσφέρουμε στα μέλη μας, με νέους συνεργάτες που αφορούν: αθλητικό εξοπλισμό, προπόνηση, αποκατάσταση κ.ά. 
  • Αναβαθμίσαμε περαιτέρω τη στρατηγική συνεργασία  μας με την πρωτοποριακή εφαρμογή “Anasa”, που παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης για όλους τους αθλητές μας

«Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος – Τρέχω με τον ΑΠΟΕΛ

Το 2022, ήταν μία χρονιά σταθμός για το Τμήμα, καθώς καταφέραμε να διοργανώσουμε ξανά όλες τις εκδηλώσεις μας. Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης, 1η Ιουνίου, η Πρωτεύουσα, βρέθηκε στο ρυθμό του ΑΠΟΕΛ και της Παγκόσμιας Ημέρας Τρεξίματος. Ένα πρωτοποριακό δρομικό event, που ενώσαμε τρέχοντας την παλιά με τη σύγχρονη Λευκωσία, πριν τερματίσουμε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου ακολούθησε μικρό πάρτι. 

Ο ΑΠΟΕΛ “δεν ξεχνά”  – Πορεία μνήμης ενάντια στην κατοχή και την εισβολή

Στη μαύρη επέτειο της εισβολής, πέραν των 110 αθλητών, από όλα τα τμήματα του ΑΠΟΕΛ κρατήσαμε άσβεστη τη φλόγα της επιστροφής τρέχοντας από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

Από το πιο μικρό χωριό μέχρι τη μεγαλύτερη μητρόπολη του κόσμου

Η ανάπτυξη μας σε όλα τα επίπεδα, είναι ο καθρέφτης μας στους αγώνες. Σήμερα, τα αθλητικά μας μέλη πλησιάζουν σχεδόν τα 300. Ως ένας πραγματικός γαλαζοκίτρινός στρατός,  η παρουσία μας σε κάθε διοργάνωση κλέβει τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δυναμική μας. Στην Αθήνα μετρηθήκαμε πέραν των 80, στη Λευκωσία ξεπεράσαμε τους 120.  Ταξιδέψαμε, σε ολόκληρη τη γη : Χαβάη, Σικάγο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρώμη, Βοστώνη, Παρίσι, Βιέννη, Βερολίνο, Λονδίνο, Ρότερνταμ, Μαγιόρκα, Λονδίνο, Πράγα, Ριαντ, Τέλ Αβιβ, Νάπολι, και σε αρκετές άλλες χώρες και πόλεις ανά το Παγκόσμιο.

Στον ΑΠΟΕΛ το 2022 έχουμε να υπερηφανευόμαστε για τους άθλητές μας που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, για τους στιβικούς μας, για τους δρομείς υπεραποστάσεων αλλά και  για τους τριαθλητές μας. 

Έτοιμοι να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια του δρομικού ΑΠΟΕΛ

Τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, αφήνοντας το δικό μας αποτύπωμα στον αθλητισμό της χώρας αλλά και στην ιστορία του ένδοξου Σωματείου που αντιπροσωπεύουμε με τόση περηφάνια. Ήδη αναβαθμίσαμε περαιτέρω τα ωφελήματα που παρέχουμε στα μέλη μας σε όλους τους τομείς. Ταυτόχρονα, προγραμματίζουμε τους εορτασμούς των δέκα χρόνων δρομικού ΑΠΟΕΛ, με αρκετές εκπλήξεις, που θα ανταποκρίνονται στο μέγεθος και στην αξία του Τμήματος.

Χορηγοί και υποστηρικτές. 

Κλείνοντας το 2022 δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε αυτούς που σε δύσκολες εποχές ήταν δίπλα μας. Τους χορηγούς και υποστηρικτές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους δρομείς του ΑΠΟΕΛ, στο Μέγα χορηγό μας ICE Power και στους υποστηρικτές μας: Compressport, ACS, Energyintel, Pilides Eyeland, Winmasters, Pulsin, Scenic, BestNet services, Proaction, MT Technoline και E-Zup 

Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με αγάπη, χαρά, υγεία και αλληλεγγύη. 

Οι μεγαλύτεροι μας αγώνες δεν έγιναν ακόμη. Θα περιμένουμε να τρέξουμε στις Ελληνικές μας, Κερύνεια, Αμμόχωστο, Μόρφου και σε κάθε κατεχόμενο χωριό μας.