Η BestNet Services Ltd τρέχει για ακόμη μία χρονία με Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής, για περισσότερο από 20 χρόνια. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που τη διακρίνει, την κατατάσσει ως ένα σπουδαίο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση, καλύπτοντας με αξιοπιστία όλες τις ανάγκες που προκύπτουν στις εργασίες, μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες που καλύπτουν τα θέλω κάθε νοικοκυριού, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης, επισκευής υπολογιστών και πωλήσεις προϊόντων πληροφορικής. 

Η μετάβαση στη ψηφιακή εποχή βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι επιχειρήσεις που θα ψηφιοποιηθούν έγκαιρα, θα αποκτήσουν πλεονέκτημα, έναντι των ανταγωνιστών τους. Η BestNet Services Ltd, αναλαμβάνει να οδηγήσει με ασφάλεια τις εταιρείες στην επόμενη μέρα, όπου η τεχνολογία θα είναι πρωταγωνιστής. Πρωτοπόρος εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες υλοποίησης, συντήρησης και υποστήριξης πληροφορικής. Συγκεκριμένα εξειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων υποδομής συστημάτων πληροφορικής για data center, τηλεφωνικά κέντρα, δίκτυα, ασφάλεια δικτύων, καθώς και υπηρεσίες ιδιωτικού και δημόσιου υπολογιστικού νέφους. Η  BestNet Services Ltd προσαρμόζεται άμεσα με τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα,  δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να εκμεταλλεύονται πρώτοι τις νέες τάσεις τεχνολογίας, όπως συμβαίνει σήμερα με το Fiber. 

IT SUPPORT

Η BestNet Services Ltd εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της, παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, που ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών της.

Η εξειδικευμένη ομάδα τις BestNet Services Ltd, ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα των πελατών της και προσφέρει υψηλής ποιότητας ανάπτυξη, εγκατάσταση και συντήρηση προϊόντων πληροφορικής συμβάλλοντας καθοριστικά στην παράταση ζωής του εξοπλισμού.

IT INFRASTRUCTURE

Η δικτύωση μιας επιχείρησης περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας λύσης, που προωθεί την ελεγχόμενη κοινή χρήση δεδομένων, η οποία υποστηρίζεται από ένα ευέλικτο δίκτυο, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, τη δομημένη καλωδίωση και το ασύρματο σημείο πρόσβασης. Η BestNet Services Ltd καλύπτει τις ανάγκες αυτές, παρέχοντας την εγκατάσταση και τη συντήρηση του δικτύου με τις πιο σύγχρονες λύσεις.

CABLING SERVICES

Η εταιρεία κατά την πολυετή δραστηριότητα της έχει ανταποκριθεί σε μεγάλες προκλήσεις που αφορούν την εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης. Καινοτόμα εταιρεία, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των πιο πολύπλοκων συστημάτων, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. 

IT SECURITY AND AUDITS

Η ασφάλεια των υποδομών πληροφορικής πρέπει να αποτελεί, πρώτιστη έγνοια για κάθε εταιρεία. Οι τεχνικοί της BestNet Services Ltd προστατεύουν τις επιχειρήσεις, από τυχόν επιθέσεις χάκερς, ιούς κρυπτογράφησης και άλλα κακόβουλα λογισμικά που απειλούν την ομαλή ανάπτυξη των οργανισμών.