Η Κρίστη Θεμιστοκλέους, διδάσκει καθημερινά (με φυσική παρουσία και online) Pilates, Yoga , Ballet Fitness και Stretching σε γυναίκες και άνδρες ηλικίας 25 -75 ετών. 

Με την εξειδίκευσή της, δίνει λύσεις σε άτομα: που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και παθήσεις, σε όσους θέλουν να γυμναστούν εναλλακτικά μακριά από το γυμναστήριο, σε ballet enthusiasts και σε ερασιτέχνες αθλητές που ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα, το τρέξιμο και τις πολεμικές τέχνες.

Γεννήθηκε το 1975 και είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας. Σπούδασε διδασκαλία μπαλέτου στο Royal Academy of Dance του Λονδίνου και αποφοίτησε με Ba (Hons) Degree in the Art and Teaching of Ballet. Μετά από σοβαρό  ατύχημα τερμάτισε την καριέρα της σαν χορεύτρια και ξεκίνησε το Pilates και το Yoga για αποκατάσταση των ποδιών της.

Δίδαξε μπαλέτο σε παιδιά και εργάστηκε ως χορεύτρια στο Λονδίνο, στο Βελιγράδι και στη Λευκωσία. 

Συμπληρώνοντας την εκπαίδευση της (600 hours) ως Pilates Instructor Power Pilates USA στη Νέα Υόρκη το  2006, επέστρεψε στην Κύπρο και άνοιξε το Christie’s Pilates Studio στον Στρόβολο. Το 2014 έγινε Trainer του Body Control Pilates Association, UK και το 2016 πήρε τον τίτλο της Master Trainer BCP. Είναι επίσης Certified Pregnancy and Post Pregnancy Coach. 

«Πιστεύω ότι η καθιστική ζωή, κυρίως μπροστά από ένα γραφείο, καταστρέφει τη μυοσκελετική μας ισορροπία. Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο για να κινείται. Το Stretching πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ενός Ελίτ δρομέα. Στα μαθήματα μου συνδυάζω την τεχνική του Pilates και Yoga μαζί με το Μπαλέτο και στηρίζομαι στη Φιλοσοφία του Joseph Pilates ο οποίος έλεγε, “One should actively mobilise the joints to achieve the benefits of Stretch”. Αυτό σημαίνει ότι το στρετς σταματά να είναι αποκλειστικά παθητικό και αργό και επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς κίνησης. Στόχος είναι το stretching να ενισχύσει την γενική απόδοση ενός δρομέα , τη σχέση απόστασης  και χρόνου και όχι απλά να τεντώσει τους μύες»