Στην οριστική ματαίωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού προχώρησε σήμερα η διοργανώτρια αρχή του. Οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το Νοέμβριο του 2020 και το Μάρτιο του 2021 μεταφέρονται για τις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021.

Δελτίο τύπου διοργάνωσης

Αγαπητοί δρομείς,

Παρά τη σκληρή δουλειά και τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλαμε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το Δήμο Λεμεσού και όλες τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να σχεδιάσουμε ένα αυστηρό αλλά και εφαρμόσιμο πρωτόκολλο για την πραγματοποίηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού τον επόμενο Νοέμβριο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε την χρυσή τομή.

Ακόμη όμως και να καταλήγαμε σε κάποιο πρωτόκολλο, αποδεκτό από όλους, δεν είναι βέβαιο αν οι εξελίξεις μέχρι τον Νοέμβριο θα επέβαλλαν την  πλήρη ακύρωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού για ακόμη μια φορά, καθώς μοναδικός μας στόχος ήταν να συνδυάσουμε ικανοποιητικό αριθμό δρομέων αλλά και να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. Η ίδια αβεβαιότητα υπάρχει και για τον επόμενο Μάρτιο.

Με αυτά τα δεδομένα ανακοινώνουμε ότι οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το Νοέμβριο του 2020 και το Μάρτιο του 2021 μεταφέρονται σε μία μια μεγάλη διοργάνωση στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ: